Vi tilbyder

El-dokumentation

Det er et krav at der skal være el-dokumentation og andet dokumentation til et maskine anlæg, om det er en lille maskine eller et stort procesanlæg. Køie er medlem af TEKNIQ garantiordning

Med Køies stærke kompetencer inden for el-dokumentation kan vi hjælpe med jer med lige fra indtegning til en lille om bygning til udvikling af styringer til fx et stort procesanlæg.

Vi kan udføre el-dokumentation i:

 • Pc-schematic
 • SEE Electric (CADdy++)
 • Eplan P8 2.8

Skal vi hjælpe jer til jeres næste projekt så kontakt vores automations afd. på 60 65 07 07

Kontakt os i dag

Hvad end dine behov er kan vi hjælpe dig med at få den bedste løsning. Vi har stor erfaring med elektrikerservice og benytter os udelukkende af uddannet arbejdskraft. Det betyder, at vi gang på gang kan levere en løsning, som svarer til de behov, du har. Du kan kontakte os på telefon 60 65 07 07 eller skrive en mail til info@koie-tech.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

  Torvet 6b, 3600 Frederikssund

   

  Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby