Hvad indeholder et eleftersyn?

Eleftersyn

Uanset om du har købt en ny bolig, eller du blot er interesseret i vide, hvordan dine installationer har det, er der hjælp at hente. Hos KØIE har vi stor erfaring med at lave eleftersyn og imødekomme et stadigt større behov for energivenlige og billige installationer, der på samme tid fungerer upåklageligt. Eleftersynet indeholder blandt andet:

FAKTA:

Vidste I at fejl på elinstallationer udgør 30% af alle opståede Ildebrande? Endnu en god grund til at ringe efter en fagmand til at udføre elarbejdet.

Kontrol af eltavler

Kontrol af stikkontakter

Kontrol af lampeudtag

Kontrol af beskyttelse

Det betyder, at vi foretager en gennemgribende gennemgang af alle din elektriske installationer. Det er din ekstra sikkerhed for, at der ikke er elsinstallationer i dit hjem, som er enten ulovlige eller utidssvarende, ligesom du kan spare penge ved at optimere dit materiel. Husk, at du altid skal lade en fagmand tjekke din el. Hvis du leger gør-det-selv, kan det gå galt og i øvrigt blive dyrt at reparere.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Hos KØIE går vi både op i din sikkerhed, ligesom vi naturligvis er interesseret i at levere løsninger, der gør dit liv lettere og billigere. Vi er et hold af erfarne elektrikere med en række af kompetencer, som sætter os i stand til hurtigt at vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Og det gælder uanset, om dine behov er store eller små. Lad os foretage et eleftersyn, der bringer din bolig sikkert ind i fremtiden. Du skal blot kontakte os på telefon 60 65 07 07 eller skrive en mail til info@koie-tech.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

Torvet 6b, 3600 Frederikssund

Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby