Elektriker i Frederikssund, Lyngby, København og Nordsjælland

Hos Køie udfører vi alt indenfor elinstallationer og elektrikerarbejde. og du er altid velkommen til at kontakte os for kompetent rådgivning.

Fra vores kontorer i Frederikssund og Lyngby dækker vi hele Nordsjælland og København og omegn.

Vi klarer simple el-opgaver såvel som vi kan håndtere de mest avancerede. Har du brug for:

N

Eleftersyn

 
N

Energioptimering

 
N

Belysning

 
N

Opsætning af alarm og overvågning

 
N

Datainstallationer

 
N

Gennemgang af installationer ved renovering eller nybyggeri

 
N

Opsætning eller service på intelligente løsninger (IHC)

 
N

Serviceaftale

 
Eller noget helt andet? – Ingen opgaver er for små og ingen opgaver er for store.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller professionel rådgivning.

Få tryghed med en autoriseret El-Installatør

Uanset om du bor i en ny eller ældre bolig, kan vi hjælpe dig med at optimere dine installationer, så du både kan spare penge og sove trygt om natten. En gammel el-tavle giver øget fare for brand, og kan få konsekvenser for forsikringsdækningen.

Lever din bolig ikke op til loven, er forsikringsselskaberne i sin ret til at tilbageholde udbetalingen til dækning af skader, der er opstået i de elektriske installationer.

En autoriseret elinstallatør er din garanti for sikkerhed – og ikke mindst besparelser på den lange bane.

Vi forlader først dit hjem, når alle opgaver er løst til punkt og prikke, og du som kunde har fået en fuldendt oplevelse.

Køie er medlem af Tekniq garantiordning

Kampagne på ny eltavle spar 33 %

Hos Køie har vi altid gode priser. Lige nu kan du få udskiftet din gamle eltavle til en stærk kampagnepris. Vi har nemlig tilbud på en af vores mest populære modeller.

En ny eltavle vil give en mere effektiv strømforsyning, og højne sikkerheden i dit hjem – samtidig med at du overlover loven. Kontakt os gerne vedrørende udskiftning af din eltavle.

Læs mere om priser og tilbud på eltavler HER

En elektriker i Frederikssund, Lyngby og Nordsjælland hvor tillid betyder noget

Køie er din lokale elektriker – uanset om du har brug for en dygtig elektriker i København eller Nordsjælland. For med afdelinger i både Frederikssund og Lyngby er vi næsten altid i nærheden af dig – uanset om du befinder dig i Frederiksværk, på Frederiksberg, på Østerbro eller et helt fjerde stede i det københavnske eller nordsjællandske. Og vi garanterer altid arbejde af højeste kvalitet, ligesom vi bruger kun produkter fra professionelle leverandør.

Siden opstarten har vores mål hver dag været at skabe glade kunder. Vi har lært, at den bedste måde at gøre det på, er ved at være effektive og levere et sublimt stykke arbejde – altid til tiden og selvfølgelig til den aftalte pris.

Det virker måske for godt til at være sandt, men vi ved, at vores virksomhed kun bliver ved med at eksistere, hvis du er tilfreds.

Derfor gør vi os umage hver dag, for at give vores kunder en god oplevelse.

Vi lover aldrig mere, end vi kan holde – og vi holder ALTID, hvad vi lover.

Et tilbud der holder med elektrikerservice fra Køie

Hos os bliver du betjent af faglærte elektrikere, som prioriterer gennemsigtighed og effektivitet højt.

Dette gælder i høj grad også, når vi giver et tilbud. Når du først har modtaget et tilbud fra os, er det altid gennemarbejdet, så du kan være sikker på dit tilbud holder.

Mere end 20 års erfaring med elinstallationer

Hvis du vælger os til at løse dine elektriker opgaver, er du i trygge hænder.

Vi er en ansvarsbevidst virksomhed, som altid overholder vores aftaler, og som har 100% fokus på at løse opgaven, efter dine ønsker og behov.

Vores detaljeorienteret fokus på kvalitet, har givet os mange tilfredse kunder gennem tiden. For hos Køie gør vi altid, hvad vi kan for at levere det bedste resultat til dig.

Skulle du mod forventning være utilfreds, kan vi forsikre dig om, at vi er de første til at rette op det. Ingen er fejlfrie, men vi gør hvad vi kan for at være det. Vi lever nemlig af at gøre dig tilfreds.

Alle vores elektrikere er desuden certificerede og autoriserede elektrikere

Køie er din lokale elektriker i Frederikssund, Lyngby og Nordsjælland med døgnservice

Vi ved, at problemer med el-installationer og elektricitet, kan opstå på ubelejlige tidspunkter, og at der oftest er brug for at få udbedret skaden hurtigst muligt.

Derfor har vi døgnservice. Oplever du et akut problem med dine el-installationer, kan du derfor ALTID ringe til os – også uden for normal åbningstid. Vi er altid klar til at rykke ud.

Når du kontakter vores døgnservice, får du en kyndig fagperson i røret, som kan vurdere problemet. Vurderes det nødvendigt at udbedre skaden her og nu, rykker vi ud hurtigst muligt. Vurderer vi at problemet kan vente, vil vi foreslå dig at booke en tid indenfor normal åbningstid, hvilket selvfølgelig er billigere.

Køie er en elektriker i Frederikssund, Lyngby og Nordsjælland med speciale i IHC

P

Træk gardinerne for

 
P

Sæt tyverialarmen til

 
P

Sluk og tænde lyset

 
P

Skru op for varmen, når du er på vej hjem

 
P

Tjek og tv og andre elektriske installationer er slukket

 
Det hele kan styres via smartphone og tablet. Hos Køie er vi eksperter i IHC – intelligente hjem. Lyder det interessant for dig, så kontakt os i dag for at høre mere.

Elektrikerservice

Hvad end dine behov er, kan vi hjælpe dig med at få den bedste løsning. Vi har stor erfaring med elektrikerservice og benytter os udelukkende af uddannet arbejdskraft. Det betyder, at vi gang på gang kan levere en løsning, som svarer til de behov, du har. Du kan kontakte os på telefon 60 65 07 07 eller skrive en mail til info@koie-tech.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

  Torvet 6b, 3600 Frederikssund

   

  Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby