Spar penge på elregningen

Energioptimering

I disse tider hører du sikkert meget snak om, hvordan vi allesammen skal passe bedre på miljøet og i langt højere grad blive dygtigere til at udnytte de ressourcer, som vi har til rådighed. Det gør sig også gældende med hensyn til brugen af elektricitet, hvor du meget hurtigt kan spare mange penge. Hos KØIE kan vi analysere både den private bolig og store virksomheders forbrug af strøm og sætte ind med løsninger, der er mere effektive og på samme tid sparer dig penge.

Få en mindre elregning

En klimavenlig løsning, der sparer dig penge

Naturligvis skal du investere i energioptimering. Men det er penge, som du så at sige får igen, da du hurtigt vil opleve, at din elregning bliver mindre. Vi udfører energioptimering på en lang række af områder – både til private og til erhverv. Her skal blandt andet nævnes:

Elservice og installation for private og industri

Belysning – I henhold til DS 700, mm

Industri Automatik/Automation

Nødforsyningsanlæg

Test og rapport på jeres forsyningskvalitet – f.eks spændingsfald, harmoniske strømme, sløjfeimpedans mm.

Tele- og datainstallationer, samt IT support

Intelligente bygningsinstallationer (IBI) til styring af lys, varme og ventilation – f.eks LON, IHC, DALI, Smarthouse, KNX, Servodan mm

Industriservice

Vi udfører operationel projektering med detaljerede arbejdsgange til alle former for del- og fagentrepriser.

Energioptimering og vejledning

Men energioptimering har også sin plads i hjemmet, hvor du kan opnå en stor besparelse, hvis du er opmærksom på standen af dine installationer. I ældre boliger vil der typisk være mange penge at spare på for eksempel optimering af belysning med LED-lys. I det hele taget kan implementeringen af intelligente løsninger skabe en bolig, hvor du er herre over forbruget og ikke skal bekymre dig om høje elregninger.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Uanset om du blot er interesseret i at høre, hvordan vi kan energioptimere dit hjem, eller du har brug for hjælp til større installationer i din virksomhed, kan vi hos KØIE hjælpe dig. Vi er et hold af dedikerede og erfarne elektrikere, der altid sætter en ære i at udføre et gedigent stykke arbejde. Hvis du gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at minimere din elregning og gøre dit hjem eller din virksomhed mere grøn, skal du blot kontakte os på telefon 60 65 07 07 eller skrive en mail til info@koie-tech.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

Torvet 6b, 3600 Frederikssund

Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby