Undgå elektriske problemer i virksomheden

El for erhverv

Når du har en virksomhed, er det vigtigt, at produktionen ikke pludselig står stille, fordi du oplever problemer med de elektriske installationer. Hos KØIE har vi stor erfaring med håndtering af tunge, komplicerede anlæg og forretningskritiske anlæg. Derfor tilbyder vi dig at planlægge et beredskab, så vi og du er forberedt bedst muligt, hvis uheldet skulle være ude. Du kan desuden få en serviceaftale, hvor du er sikret døgnvagt, så vi altid kan bidrage med vores kompetencer, sikre dine elektriske installationer og dermed holde gang i din produktion.

Vi kan hjælpe

Få elektrikerservice til en lang række opgaver

Uanset om du har en mindre eller en større virksomhed, kan vi hjælpe dig med alt fra belysning til datainstallationer. Hos KØIE har vi et team, der består af medarbejdere med en høj grad af faglighed, der hele tiden følger med i nye tiltag. Derfor kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver:

Eleftersyn

Energioptimering

Korrekt opsætning af dataanlæg

Optimering af virksomhedens belysningsforhold

Automatisering af industri- og procesanlæg

Dertil hjælper vi naturligvis med alle andre opgaver – store som små – som du måtte støde på i din hverdag. Vi sætter en ære i at give dig de bedste muligheder for at optimere driften af din virksomhed ved at installere tidssvarende og moderne løsninger, der er skabt til at blive brugt. Og du kan naturligvis altid regne med, at vi udfører vores arbejde til punkt og prikke.

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

Hos KØIE er vi eksperter i alle områder inden for elektrikerservice. Så uanset om du blot har brug for at få kigget dit energiforbrug efter i sømmene, eller du har brug for hjælp til en større installation, kan du altid regne med, at vi har en smart løsning på netop dit problem. Hvis du vil høre mere om, hvor vi kan hjælpe dig, kan du kontakte os på telefon 60 65 07 07 eller skrive en mail til info@koie-tech.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

Torvet 6b, 3600 Frederikssund

Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby