Ny El-tavle

Udskiftning af eltavle spar 33 %

Der er store fordele at hente ved at skifte din gamle eltavle ud med en ny eltavle:
N

Større sikkerhed

N

Forsikringen dækker ved skader

N

Optimering af strømforsyningen

N

Lovgivningen overholdes

Når vi monterer en ny eltavle, er HPFI relæ naturligvis indbygget.

Indhent dit tilbud på kampagneprisen og bliv kontaktet indenfor 24 timer.

Sådan foregår forløbet

Kontakt

Når du har indhentet dit personlige tilbud, kontakter vi dig på enten på mobil eller e-mail og sikrer at du får den rigtige rådgivning omkring din nye eltavle. Herefter aftaler vi en dag og tid til montering.

Afmontering

Først afmonterer vi din gamle eltavle og tager selvfølgelig ansvaret for at den bliver bortskaffet efter miljømæssige standarder.

Montering

Vi sørger for at opsætte din nye tavle efter præcis dine behov og ønsker. Vi forlader først dit hjem når du er glad og tilfreds med din nye eltavle.

Hvis du er ejer af en gammel eltavle med sikringer, som springer i tide og utide, så er det tid til at få den skiftet. Med en moderne eltavle, er alle bekymringer væk. Den er nemlig udstyret med automatsikringer, så du aldrig mere skal bøvle med at skifte eller købe sikringer.

Pris på ny eltavle – Spar 33 %

I mange situationer kan udskiftning til en ny eltavle komme på tale. Har du for nyligt købt bolig af ældre dato, er der stor chance for at du bør installere en ny eltavle. Vi har altid konkurrencedygtige priser på alle eltavler.

Vi har i øjeblikket et meget attraktivt tilbud på en af vores mest populære modeller. Prisen er 6900 alt inklusiv (Ja, det gælder også moms) – og HUSK håndværkerfradraget.

Du kan, således trække 4900 kr. fra i skat, når du benytter dig af ovenstående tilbud.

Udskiftning til ny eltavle øger din sikkerhed

Når du udskifter din gamle eltavle til en ny model med HPFI-relæ, er det samtidig en kæmpe opgradering af din sikkerhed.

En gammeldags eller defekt eltavle er forbundet med en seriøs sikkerhedsrisiko. Når du vælger os, har du garanti for en eltavle, der er godkendt, og som opfylder alle sikkerhedskrav. Desuden er du sikret, at alt arbejde bliver udført af en autoiseret installatør, som først smutter når det hele spiller.

Autoriseret elektriker i Frederikssund, Lyngby og Nordsjælland

Når din gamle eltavle skal udskiftes med en ny eltavle, er det vigtigt udskiftningen sker korrekt. Fejlagtig montering kan skabe en ustabil strømforsyning, som i værste tilfælde kan ødelægge elektriske apparater og installationer. Udskiftning af eltavle skal altid foretages af en professionel, som kan godkender og tester installationen. Køie er medlem af TEKNIQ garantiordning

Vi har mange års erfaring i udskiftning af eltavler. Fra vores kontorer i Frederikssund og Lyngby dækker vi hele Nordsjælland.

Udskift din gamle eltavle og slip for øget fare for brand og bøvl med forsikringen

Har du en gammel eltavle, er det vigtigt at du er opmærksom på, at der ved brand, som er opstået i de elektriske installationer, kan forekomme konsekvenser for forsikringsdækningen. Hvis dine elinstallationer ikke lever op til lovkravet, er forsikringsselskabet i sin ret til at tilbageholde udbetalinger til dækning af skaderne.

Derfor anbefaler vi at du får tjekket om din gamle eltavle lever op til nuværende standarder og lovgivning. Hvis du gerne vil være sikker, skal du se at få udskiftet din eltavle. Det er hverken smart eller tilladt selv at foretage montering af en ny eltavle, så lad altid en autoriseret elinstallatør gøre jobbet.

Er du i tvivl, om din eltavle trænger til udskiftning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det er helt gratis og uforpligtende.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

  Torvet 6b, 3600 Frederikssund

   

  Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby