Optimer dine elinstallationer

El for private

Hos KØIE sætter vi en ære i at hjælpe vores privatkunder med alt, der handler om elektriske installationer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at dine stik og øvrige installationer er i god stand. Såfremt det ikke er tilfældet, er der en langt større risiko for, at der opstår en ildebrand i din bolig eller du simpelthen bruger for meget strøm. Derfor giver det god mening, at du lægger gør-det-selv manden eller kvinden på hylden og lader en uddannet fagmand tage sig af al elektriker-arbejdet. Så er du sikker på at få et resultat, der både holder i lang tid og ikke udgør en potentiel fare i hjemmet.

Vi kan hjælpe

Elektrikerservice til alle opgaver

Uanset om du bor i en ny eller ældre bolig, kan vi hjælpe dig med at optimere dine installationer, så du både sparer penge og kan sove trygt om natten. Vi løser alle opgaver til punkt og prikke og forlader ikke dit hjem, førend jobbet er veludført. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Eleftersyn

Belysning

IHC - det intelligente hjem

Datainstallation

Tilslutnig og opsætning af røgalamer til ledningsnettet

Løsningen IHC – det intelligente hjem – er en innovativ og banebrydende måde at spare energi og penge på. Her kan du fjernbetjene dine el-installationer via smartphone, tablet eller computer. På den måde kan du slukke og tænde for lyset, mens du sidder i sofaen. Og i de mørke måneder kan du tænde lyset i dit hjem, lige inden du træder indenfor.

Kontakt os i dag

Hvad end dine behov er kan vi hjælpe dig med at få den bedste løsning. Vi har stor erfaring med elektrikerservice og benytter os udelukkende af uddannet arbejdskraft. Det betyder, at vi gang på gang kan levere en løsning, som svarer til de behov, du har. Du kan kontakte os på telefon 60 65 07 07 eller skrive en mail til info@koie-tech.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

Torvet 6b, 3600 Frederikssund

Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby