Vi hjælper med

Sikkerhed / Risiko

Sikkerhed på et maskineanlæg er meget vigtig for at personer ikke kommer til skade. Hvor sikker maskinen skal være, finder man ud af ved at lave en risikovurdering.

Det er lovpligtig et der forligger en risikovurdering på anlægget om det er en lille maskine eller et stort anlæg. Og er et krav for at maskine anlægget kan CE mærkes.

Med kompetencer inden for de forskellige love og standart kan vi hjælpe er med at sikker at jeres anlæg er lovlig og minimere personskader. Køie er medlem af TEKNIQ garantiordning

Kontakt os i dag

Hvad end dine behov er kan vi hjælpe dig med at få den bedste løsning. Vi har stor erfaring med elektrikerservice og benytter os udelukkende af uddannet arbejdskraft. Det betyder, at vi gang på gang kan levere en løsning, som svarer til de behov, du har. Du kan kontakte os på telefon 60 65 07 07 eller skrive en mail til info@koie-tech.dk. Så vender vi hurtigt tilbage.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

  Torvet 6b, 3600 Frederikssund

   

  Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby