Virksomheden

Om Køie Elteknik og Automation

Firmaet er grundlagt i 2006 af Martin Køie. Grundlægger og direktør Martin Køie har flere uddannelser bag sig, heriblandt Automatikfagtekniker, Datamekaniker og Autoriseret Elinstallatør. Derudover har han siddet i ledelsen i en mellemstor industrivirksomhed.

Vi brænder for procesoptimering ved hjælp af automation og SRO (Styring, Regulering og Overvågning) systemer.
De sidste år har Martin arbejdet som projektchef med udvikling af SRO systemer og specialmaskiner til plastikindustrien rundt omkring i Europa. Her udviklede han blandt andet en dynamisk standardsoftware, som understøtter løbende udvidelse af procesanlæg, samt database til kvalitetsstyring og produktsporing.

Før dette arbejdede han med våben- og SRO systemer inden for Det Danske Søværn. Her procesovervåges alt fra maskineri til drikkevandssystemer på skibene.

I 2009 stod Martin for udviklingen af en database-drevet applikation for en mindre virksomhed. Applikationen skulle bruges til styring af virksomhedens processer, systemer og målsætninger, samt måle fremskridt økonomisk. Dette løftede effektiviteten per omsætningskrone med 22%.

Software med en klar målsætning medvirker til optimering af arbejdsprocesser, giver forbedret vidensdeling, samt giver adgang til bedre analyser. Dette danner et solidt grundlag for videre initiativer i virksomheden.

Har du en ide, som du ikke ved hvordan du skal føre ud i livet – så tag en snak med os!

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Vi hos KØIE er altid klar til at tage imod din henvendelse. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit elektrikerprojekt bedst muligt kan løses, står vi klar med kyndig rådgivning og inspiration til at få den løsning, der passer bedst til dig.

Torvet 6b, 3600 Frederikssund

Gammelmosevej 205, 2800 Kongens Lyngby